Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet
Finna rating
Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet
Saved in:
Physical Description |
118 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Language |
Finnish |
Language of Original Work |
Finnish |
Language of Abstract |
English |
Item Description |
Foodchain II -hanke. |
Published |
Jokioinen :
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut,
2006
|
Series | Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5073; 90. |
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | ([Tampere] : Tampereen Yliopistopaino) |
Additional Information | Juha-Matti Katajajuuri ... [ja muita] |
ISBN |
952-487-071-1 nidottu 978-952-487-071-9 nidottu |
Uncontrolled Title |
Foodchain II -hanke |
Get full text |