Suomalaisen ruokaperinteen keittokirja
Finna-arvio
Suomalaisen ruokaperinteen keittokirja
Tallennettuna:
Ulkoasu |
240 sivua : kuvitettu, karttoja ; 31 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Lisäpainokset: 2. p. 1990. - 3. p. 1993. - 4. p. 1998. |
Julkaisija |
Porvoo ; Hki ; Juva :
WSOY,
1982
|
Luokitus |
udkx 392.8(480) udkx 64 udkx 641(480) udkx 641.55(083) udkx 641.55(083.12) udkx 641.568(480) udkx 641.59(480) udkx 641.568 Perinnetieteet. Etnologia. Kansatiede (udkf 39) Ruoanvalmistus (udkf 641/642) udkf 392.8 Kotitalous. Laitostalous (ykl 68) Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri (ykl 68.2) Suomi (ykl 68.252) Eri maiden ja alueiden ruokalajit ja ruokakulttuuri (ykl 68.25) |
Aiheet |
→
→
|
Valmistaja | (Porvoo) |
Lisätiedot | Hilkka Uusivirta ; [toimitustyö: Riitta Suomalainen] |
ISBN |
951-0-10696-8 sidottu |
Hae kokoteksti |