Jäätelön koostumus, lisäaineet ja rasvahapot vuonna 1993 ; Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus
Finna-recension
Jäätelön koostumus, lisäaineet ja rasvahapot vuonna 1993 ; Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus
Sparad:
Fysisk beskrivning |
[98] sivua : kuvitettu ; 30 cm |
---|---|
Språk |
finska |
Språk i abstract |
swe eng |
Förlag |
Helsinki :
Elintarvikevirasto,
1994.
|
Serie | Tutkimuksia / Elintarvikevirasto, ISSN 1235-2764; 1994, 3. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Mer information | Johanna Teinilä. Mietojen ja alkoholittomien oluiden sulfiittipitoisuudet / Esko Niemi |
ISBN |
951-47-9290-4 pehmeäkantinen |
Okontrollerad titel |
Mietojen ja alkoholittomien oluiden sulfiittipitoisuudet Varhaisperunoiden ulkoinen laatu ja glykoalkaloidipitoisuus |
Hämta fulltext |