Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa
Finna-arvio
Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (14 sivua) |
---|---|
Kieli |
suomi |
Huomautukset |
Julkaisussa virheellisesti ISSN-tunnus 1235-9718. |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin kaupungin ympäristökeskus,
2004.
|
Sarja | Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718; 1/2004 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Antti Pönkä, Kari Laine ja Seija Kalso |
Painettu |
952-473-213-0 |
ISBN |
952-473-214-9 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hae kokoteksti |