Molecular factors and genetic differences defining symbiotic phenotypes of Galega spp. and Neorhizobium galegae strains
Molecular factors and genetic differences defining symbiotic phenotypes of Galega spp. and Neorhizobium galegae strains
Sparad:
Fysisk beskrivning |
60, [50] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Språk i abstract |
svenska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. Nimiösivulla myös: Department of Food and Environmental Sciences, University of Helsinki. |
Förlag |
Helsinki :
University of Helsinki,
2015
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Serie | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2015, 9. Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 9/2015. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Vantaa : Hansaprint) |
Mer information | Janina Österman |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-51-1192-0 |
ISBN |
978-951-51-1191-3 nidottu |
Hämta fulltext |