Molecular factors and genetic differences defining symbiotic phenotypes of Galega spp. and Neorhizobium galegae strains
Molecular factors and genetic differences defining symbiotic phenotypes of Galega spp. and Neorhizobium galegae strains
Tallennettuna:
Ulkoasu |
60, [50] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. Nimiösivulla myös: Department of Food and Environmental Sciences, University of Helsinki. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2015
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Sarja | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2015, 9. Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 9/2015. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Vantaa : Hansaprint) |
Lisätiedot | Janina Österman |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-51-1192-0 |
ISBN |
978-951-51-1191-3 nidottu |
Hae kokoteksti |