Effects of methylation and hydroxylation of sphingomyelins on their biophysical properties and interactions with cholesterol
Effects of methylation and hydroxylation of sphingomyelins on their biophysical properties and interactions with cholesterol
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona xiii, 110 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
finska engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. Nimiösivulla myös: Biochemistry, Department of Biosciences Åbo Akademi University, Turku, Finland |
Förlag |
Åbo :
Åbo Akademi University,
2012
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Åbo Akademi |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Turku : Painosalama) |
Mer information | Shishir Jaikishan |
ISBN |
978-952-12-2786-8 nidottu |
Hämta fulltext |