Effects of methylation and hydroxylation of sphingomyelins on their biophysical properties and interactions with cholesterol
Effects of methylation and hydroxylation of sphingomyelins on their biophysical properties and interactions with cholesterol
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona xiii, 110 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. Nimiösivulla myös: Biochemistry, Department of Biosciences Åbo Akademi University, Turku, Finland |
Julkaisija |
Åbo :
Åbo Akademi University,
2012
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Åbo Akademi |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Turku : Painosalama) |
Lisätiedot | Shishir Jaikishan |
ISBN |
978-952-12-2786-8 nidottu |
Hae kokoteksti |