Discovery of oxidative enzymes for food engineering : tyrosinase and sulfhydryl oxidase
Discovery of oxidative enzymes for food engineering : tyrosinase and sulfhydryl oxidase
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
101, [61] sivu : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Förlag |
[Espoo] :
VTT,
2011
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2011 |
Serie | VTT publications, ISSN 1235-0621; 763. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Helsinki : Edita Prima) |
Mer information | Greta Faccio |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-38-7737-8 |
ISBN |
978-951-38-7736-1 nidottu |
Hämta fulltext |