Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto maidontuotannossa Pohjois-Karjalassa
Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto maidontuotannossa Pohjois-Karjalassa
Saved in:
Physical Description |
236 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Language |
Finnish |
Language of Original Work |
Finnish |
Language of Abstract |
English |
Published |
[Joensuu] :
Joensuun yliopisto : Joensuun yliopiston kirjasto [jakaja], Joensuun yliopistopaino,
2008
|
Dissertation Note | Väitöskirja : Joensuun yliopisto |
Series | Yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja / Joensuun yliopisto, yhteiskunta- ja aluetieteiden tiedekunta, ISSN 1796-7996; n:o 88. |
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | (Joensuu) : |
Additional Information | Lea Konttinen |
Verkkoaineisto |
9789522191571 |
ISBN |
978-952-219-110-6 nidottu |
Uncontrolled Title |
Laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa |
Get full text |