Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto maidontuotannossa Pohjois-Karjalassa
Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto maidontuotannossa Pohjois-Karjalassa
Sparad:
Fysisk beskrivning |
236 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Språk i abstract |
engelska |
Förlag |
[Joensuu] :
Joensuun yliopisto : Joensuun yliopiston kirjasto [jakaja], Joensuun yliopistopaino,
2008
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Joensuun yliopisto |
Serie | Yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja / Joensuun yliopisto, yhteiskunta- ja aluetieteiden tiedekunta, ISSN 1796-7996; n:o 88. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Joensuu) : |
Mer information | Lea Konttinen |
Verkkoaineisto |
9789522191571 |
ISBN |
978-952-219-110-6 nidottu |
Okontrollerad titel |
Laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto primaarituotannossa Pohjois-Karjalassa |
Hämta fulltext |