Kalanlihan anatomiaa ja stressin biokemiaa kirjolohella (Oncorhynchus mykiss W.), I osa ; Kolkkaus ja hiilidioksiditainnutus : vaikutus rauhoitetun ja rauhoittamattoman kirjolohen (Oncorhynchus mykiss W.) lihan laatuun, II osa
Kalanlihan anatomiaa ja stressin biokemiaa kirjolohella (Oncorhynchus mykiss W.), I osa ; Kolkkaus ja hiilidioksiditainnutus : vaikutus rauhoitetun ja rauhoittamattoman kirjolohen (Oncorhynchus mykiss W.) lihan laatuun, II osa
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
104 lehteä : kuvitettu ; 30 cm |
Kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopisto,
2006.
|
Opinnäyte | Pro gradu -tutkielma : Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1355. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Johanna Laakso |
Kontrolloimaton nimeke |
Kolkkaus ja hiilidioksiditainnutus : vaikutus rauhoitetun ja rauhoittamattoman kirjolohen (Oncorhynchus mykiss W.) lihan laatuun, II osa |