Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Sivers, H. J. (1828). Henrik Jakob Siwerin christillinen ajatus almanach: Josa yhdelle oikialle christitylle ja autudestansa murhetta pitäwäiselle sielulle tila annetan käättä sydändänsä ja ajatuxiansa pois mailmasta ja mailman turhudesta niiden hengellisten ja taiwallisten asiain tutkindoon, sen päälle ettei turhat ja pahat ajatuxet sais koskan siaa hänen sielusansa. Ensin saxan kielellä kokoonpandu, sen jälken ruotsixi käätty ja prändätty wuonna 1750; mutta nyt suomalaisten hyödytyxexi suomen kielellä ulosannettu ja muutamisa paikosa wähän lisätty. prändätty J. C. Frenckellin ja pojan tykönä.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Sivers, Heinrich Jacob. Henrik Jakob Siwerin Christillinen Ajatus Almanach: Josa Yhdelle Oikialle Christitylle Ja Autudestansa Murhetta Pitäwäiselle Sielulle Tila Annetan Käättä Sydändänsä Ja Ajatuxiansa Pois Mailmasta Ja Mailman Turhudesta Niiden Hengellisten Ja Taiwallisten Asiain Tutkindoon, Sen Päälle Ettei Turhat Ja Pahat Ajatuxet Sais Koskan Siaa Hänen Sielusansa. Ensin Saxan Kielellä Kokoonpandu, Sen Jälken Ruotsixi Käätty Ja Prändätty Wuonna 1750; Mutta Nyt Suomalaisten Hyödytyxexi Suomen Kielellä Ulosannettu Ja Muutamisa Paikosa Wähän Lisätty. Turusa: prändätty J. C. Frenckellin ja pojan tykönä, 1828.

MLA-viite

Sivers, Heinrich Jacob. Henrik Jakob Siwerin Christillinen Ajatus Almanach: Josa Yhdelle Oikialle Christitylle Ja Autudestansa Murhetta Pitäwäiselle Sielulle Tila Annetan Käättä Sydändänsä Ja Ajatuxiansa Pois Mailmasta Ja Mailman Turhudesta Niiden Hengellisten Ja Taiwallisten Asiain Tutkindoon, Sen Päälle Ettei Turhat Ja Pahat Ajatuxet Sais Koskan Siaa Hänen Sielusansa. Ensin Saxan Kielellä Kokoonpandu, Sen Jälken Ruotsixi Käätty Ja Prändätty Wuonna 1750; Mutta Nyt Suomalaisten Hyödytyxexi Suomen Kielellä Ulosannettu Ja Muutamisa Paikosa Wähän Lisätty. prändätty J. C. Frenckellin ja pojan tykönä, 1828.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Sivers, H. J. 1828. Henrik Jakob Siwerin christillinen ajatus almanach: Josa yhdelle oikialle christitylle ja autudestansa murhetta pitäwäiselle sielulle tila annetan käättä sydändänsä ja ajatuxiansa pois mailmasta ja mailman turhudesta niiden hengellisten ja taiwallisten asiain tutkindoon, sen päälle ettei turhat ja pahat ajatuxet sais koskan siaa hänen sielusansa. Ensin saxan kielellä kokoonpandu, sen jälken ruotsixi käätty ja prändätty wuonna 1750; mutta nyt suomalaisten hyödytyxexi suomen kielellä ulosannettu ja muutamisa paikosa wähän lisätty. Turusa: prändätty J. C. Frenckellin ja pojan tykönä.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.