Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Korkeala, H., Asplund, K., Autio, T., Björkroth, J., Fredriksson-Ahomaa, M., Hellström, S., . . . Söderholm, L. (2002). Food associated listeriosis, yersiniosis, and botulism: New DNA-based methods for studying the infection routes, controlling the spread and assessing the risks in food production = Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi : uudet molekyyligeneettiset menetelmät taudinaiheuttajien infektioreittien selvittämisessä, leviämisen torjumisessa ja elintarviketuotannon riskien kartoittamisessa. Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health (SYTTY), 1, 276-285.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Korkeala, Hannu, et al. "Food Associated Listeriosis, Yersiniosis, and Botulism: New DNA-based Methods for Studying the Infection Routes, Controlling the Spread and Assessing the Risks in Food Production = Elintarvikeperäinen Listerioosi, Yersinioosi Ja Botulismi : Uudet Molekyyligeneettiset Menetelmät Taudinaiheuttajien Infektioreittien Selvittämisessä, Leviämisen Torjumisessa Ja Elintarviketuotannon Riskien Kartoittamisessa." Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health (SYTTY) 1 (2002): 276-285.

MLA-viite

Korkeala, Hannu, et al. "Food Associated Listeriosis, Yersiniosis, and Botulism: New DNA-based Methods for Studying the Infection Routes, Controlling the Spread and Assessing the Risks in Food Production = Elintarvikeperäinen Listerioosi, Yersinioosi Ja Botulismi : Uudet Molekyyligeneettiset Menetelmät Taudinaiheuttajien Infektioreittien Selvittämisessä, Leviämisen Torjumisessa Ja Elintarviketuotannon Riskien Kartoittamisessa." Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health (SYTTY), 1, 2002, pp. 276-285.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Korkeala, H., Asplund, K., Autio, T., Björkroth, J., Fredriksson-Ahomaa, M., Hellström, S., . . . Söderholm, L. 2002. Food associated listeriosis, yersiniosis, and botulism: New DNA-based methods for studying the infection routes, controlling the spread and assessing the risks in food production = Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi : uudet molekyyligeneettiset menetelmät taudinaiheuttajien infektioreittien selvittämisessä, leviämisen torjumisessa ja elintarviketuotannon riskien kartoittamisessa. Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health (SYTTY), 1, pp. 276-285.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.