Hänvisningar gällande denna post
APA-referensHyytiä, E., Hielm, S., Lindström, M., & Korkeala, H. (1999). Nonproteolyyttinen Clostridium botulinum: Potentiaalinen riski minimaalisesti prosessoiduissa elintarvikkeissa. Suomen eläinlääkärilehti : Suomen eläinlääkäriliiton jäsenlehti, 105(4), 176-181.
Chicago-stil citatHyytiä, Eija, Sebastian Hielm, Miia Lindström, och Hannu Korkeala. "Nonproteolyyttinen Clostridium Botulinum: Potentiaalinen Riski Minimaalisesti Prosessoiduissa Elintarvikkeissa." Suomen Eläinlääkärilehti : Suomen Eläinlääkäriliiton Jäsenlehti 105, no. 4 (1999): 176-181.
MLA-referensHyytiä, Eija, et al. "Nonproteolyyttinen Clostridium Botulinum: Potentiaalinen Riski Minimaalisesti Prosessoiduissa Elintarvikkeissa." Suomen Eläinlääkärilehti : Suomen Eläinlääkäriliiton Jäsenlehti, vol. 105, no. 4, 1999, pp. 176-181.
Harvard-stil citatHyytiä, E., Hielm, S., Lindström, M. & Korkeala, H. 1999. Nonproteolyyttinen Clostridium botulinum: Potentiaalinen riski minimaalisesti prosessoiduissa elintarvikkeissa. Suomen eläinlääkärilehti : Suomen eläinlääkäriliiton jäsenlehti, 105(4), pp. 176-181.