Maaseudun asuttaminen ja talouden rakennemuutos Suomessa - Tykkyläinen, Markku; Kavilo, Seppo (Joensuu : Joensuun yliopisto, 1991)
Abstract: Rural settlement and economic restructing in Finland.
Keywords: asutuspolitiikka; asutushistoria; maaseutu; asutus; maatalous; rakennemuutos; elinkeinorakenne; maanhankinta; lainsäädäntö; asutustoiminta; yhteiskuntapolitiikka; taloudellinen kehitys; kolonisationspolitik; bebyggelsehistoria; landsbygd; bebyggelse; lantbruk; strukturomvandling; näringsstruktur; markförvärv; lagstiftning; kolonisation; samhällspolitik; ekonomisk utveckling; asutustoiminta; maanhankintalaki 1945; maaseutu; maatalous; siirtoväen pika-asutus; Suomi; Finland; agriculture; Social policy; Industrial development