Kotihin kotihin. - Viitala, Aake; Nurmenniemi, Ilpo ([Kustannuspaikka tuntematon] : Liisa Viitala : Jukka Viitala : Ilpo Nurmenniemi, 2004)
10 kappaletta.
Melodia, kosketinsoitin, sointumerkit.
Sanat: suomi.
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko); hengelliset laulut (kristinusko); andliga sånger (kristendom)