Sinä olet kaunis - Teräsniska, Suvi; Engberg, Peter; Helenius, Hanna-Maria; Ilomäki, Jari; Jönsson, Björn; Mikke V.; Niinikoski, Risto; Eskolin, Rauli; Leskinen, Leri; Mäkinen, Mikko (Mikko Hermanni); Nurmi, Ville (Ville Mikael); Somer, Petri; et al. ([Helsinki] : Warner Music Finland, 2016)
10 kappaletta.
Sinä olet kaunis -- Elämäni miehiä -- Etten ihan turhaan elänyt -- Hei ystävä -- Matkalla tuntemattomaan -- Rakkaus puhuu niin -- Narikka -- Sanoja vailla -- Kaunis ja peloton -- Kolme kuuta.
Laulujen sanat tekstilipukkeessa.
Suvi Teräsniska (lauluääni). Muusikot: Petri Somer, Ilkka Wirtanen, Ville Nurmi, Jari Ilomäki, Björn Jönsson, Hanna-Maria Helenius, Rake Eskolin, Leri Leskinen, Risto Niinikoski, Peter Engberg, Mikke V, Nina Tapio, Mikko Mäkinen, Matias Keskiruokanen.
Suvi Teräsniska (lauluääni).
Keywords: Teräsniska, Suvi, -- 1989- -- albumit; viihdemusiikki; tanssimusiikki; popmusiikki; viihdemusiikki; iskelmät; underhållningsmusik; dansmusik; popmusik; schlager