Kosmos. - Kosmos; Enne, Vesa; Grönholm, Kaj; Jaara, Aimo; Tarkkonen, Arto; Vesterinen, Aarne; Salo, Jaakko; Teittinen, Jukka; Finndisc ([Helsinki] : Finndisc, 1974)
12 kappaletta.
Hello hello -- Kaiken muistan -- Palaan laivarantaan mielessäin -- Näin onneni saan -- Tiet joita nään -- Vieläkin, vieläkin vain -- Yksi lippu mihin vain -- Valokuva -- Dynamiitti -- Mies ei-minkään-maan -- Hassut pienet asiat -- Viisi varmaa.
Jaakko Salo (tuottaja), Jukka Teittinen (äänittäjä).
Kosmos (yhtye): Aimo Jaara (mieslauluääni, sähköbasso), Kaj Grönholm (kitara, lauluääni), Vesa Enne (lyömäsoittimet, lauluääni), Poku Tarkkonen (kosketinsoittimet, lauluääni), Aarne Vesterinen (rummut, lauluääni).
Äänitys: [1974, Helsinki], Finnlevyn studiot.
Keywords: Kosmos (viihdemusiikkiyhtye) -- albumit; viihdemusiikki; popmusiikki; underhållningsmusik; popmusik