Kun elää saa! - Inga-Lill; Herrala, Ville; Kallio, Mika; Katrama, Jorma; Lindgren, Aale; Lindstedt, Kari; Luolajan-Mikkola, Mikko-Ville; Pyysalo, Severi; Heinonen, Heikki J.; Forss, Leo T. ([Kustannuspaikka tuntematon] : Leo T. Forss, 2006)
16 kappaletta.
Inga-Lill (lauluääni). - Muusikot: Heikki J. Heinonen (yhtyeen johtaja, piano, sähköpiano), Jorma Katrama (kontrabasso). Herrala, Ville (bassokitara, kontrabasso). Lindstedt, Kari (sello). Luolajan-Mikkola, Mikko-Ville (viulu). Pyysalo, Severi (vibrafoni). Lindgren, Aale (oboe, englannintorvi). Kallio, Mika (rummut).
Esitys: Inga-Lill (voc), Heikki J. Heinonen (p, el-p), Jorma Katrama (b), Ville Herala (b, el-b), Kari Lindstedt (vc), Mikko-Ville Luolajan-Mikkola (v), Severi Pyysalo (vib), Aale Lindgren (ob, fl-h), Mika Kallio (dr).
Äänitys: 2006, [Helsinki], Studio Brushane.
Keywords: Inga-Lill, -- 1947-2008 -- albumit; viihdemusiikki; laulelmat; underhållningsmusik; visor