Kauppa 2010 - kaupan rakennekehityksen vaikutukset - Itkonen, Kari (Julkaisuja / Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen taloudellinen tutkimuskeskus, ISSN 0782-4238, 1996)
Abstract: Trade 2010 - the affects of the structural development of the trade.
Keywords: päivittäistavarat; kauppa; kehitys; tukkukauppa; vähittäiskauppa; päivittäistavarakauppa; myymälät; rakennemuutos; yhteiskunnalliset vaikutukset; skenaariot; sidosryhmät; dagligvaror; strukturomvandling; samhälleliga effekter; scenarier; intressentgrupper; handel; utveckling (process); partihandel; detaljhandel; dagligvaruhandel; affärer; Commerce; Retail trade; Wholesale trade; retail trade; commerce; wholesale trade