TY - GEN TY - GEN T1 - Modern food microbiology T2 - Food science text series A1 - Jay, James M. A2 - Golden, David A. A2 - Loessner, Martin J. LA - eng PP - New York PB - Springer YR - 2005 ED - 7th ed UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Record/helka.9919274513506253 SN - 0-387-23180-3 SN - 978-0-387-23180-8 kovakantinen KW - elintarvikehygienia. KW - elintarvikemikrobiologia. KW - elintarvikkeet. KW - liha. KW - loiset. KW - mikrobiologia. KW - mikrobit. KW - mikro-organismit. KW - mykotoksiinit. KW - säilöntä. KW - virukset. KW - livsmedelshygien. KW - livsmedelsmikrobiologi. KW - livsmedel. KW - kött. KW - parasiter. KW - mikrobiologi. KW - mikrober. KW - mikroorganismer. KW - mykotoxiner. KW - konservering (livsmedel) KW - virus. KW - maito ER -