Stora och små europeiska historier : en avhandling om vårt postmoderna Europa - Wadenström, Ralf (Helsingin yliopiston Filosofian laitoksen julkaisuja, 1998)
Grand and small European stories : a dissertation about our postmodern Europe.
Keywords: historianfilosofia; kulttuurifilosofia; postmodernismi; historiefilosofi; kulturfilosofi; postmodernism