Churberg, Fanny Maria ja Karl Waldemar - Nationalbiblioteket
Churberg, Fanny Maria (1845-1892) taidemaalari, Churberg, Karl Waldemar (1848-1924) kirjailija, kääntäjä
Keywords: taidemaalari; kääntäjä; kirjailija