Valokuvaus‎ (1810–1944) - The National Library
E. Philipsen, photograf från Köpenhamn: Photografisk Atelier i Societetshuset, 1858. Valokuvaus ja valokuvaukset oppaat. Valokuvausateljeita ja valokuvatarpeiden kauppoja. Kamerat, valokuvaustarvikkeet, filmit, valokuvan kehitysmateriaalit: luetteloita ja hinnastoja. Valokuvanäyttelyt ja -kilpailut. Yhdistyksiä yrityksille, ammattivalokuvaajille ja amatööreille. - Amatörfotografklubben i Helsingfors. Kameraseura. - Liikkeitä: esim. Bögelund, Daniel Nyblin, Anton Podworsky, Matti Roine, Suomen valokuvaus-kauppa.
Keywords: taide; taideala; valokuvaus; valokuvataide; valokuvat; Valokuvaus ja vastaavat menetelmät