Obbnäs : elämää saaristokylässä - Enqvist, Ove; Eskola, Taneli; AtlasArt (yhtiö) (AtlasArt, 2024)
Resumé.
Keywords: kylät; saaristot; saaristolaisyhteisöt; kartanot; varuskunnat; rannikkoalueet; elämäntapa; historia; Upinniemi (Kirkkonummi); Porkkala (Kirkkonummi)