Lisätienestiä ja intohimoa : suomalaisen sivutoimiyrittäjyyden moninainen kuva - Viljamaa, Anmari; Joensuu-Salo, Sanna; Kangas, Emilia; Katajavirta, Marja; Seinäjoen ammattikorkeakoulu (Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja, ISSN 1797-5565, 2022)
Abstract.
Keywords: sivutoimet; yrittäjyys; yrittäjät; monitoimisuus (työelämä); mikroyritykset; liitännäiselinkeinot; toimeentulo; työhyvinvointi