Ecology and conservation of the lesser white-fronted goose Anser erythropus - Markkola, Juha; Oulun yliopisto. Luonnontieteellinen tiedekunta; Oulun yliopiston tutkijakoulu (Oulu : University of Oulu, 2022)
Kiljuhanhen ekologia ja suojelu.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta.
Kannessa myös: University of Oulu Graduate School.
Väitöskirja
Keywords: kiljuhanhi; metsähanhi; eläimistön suojelu; pesintä; populaatiot; seuranta; uhanalaiset eläimet; ilmastonmuutokset; habitaatti; muuttolinnut; migraatio (biologia); ravinto; populaatiogenetiikka; väitöskirjat