Advanced microscopic validation of diffusion MRI in rat brain - Salo, Raimo; Itä-Suomen yliopisto. Terveystieteiden tiedekunta; A. I. Virtanen -instituutti. (Kuopio : University of Eastern Finland, 2021)
Diffuusio-MRI:n mikroskooppinen karakterisointi rotan aivoissa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (eRepo, katsottu 8.11.2021).
Keywords: aivot; diffuusiokuvaus; diffuusiotensorikuvaus; validointi; elektronimikroskopia; histologia; magneettikuvaus; mikroskopia; väitöskirjat