Ahkera ja aikaansaapa : tekstiilitaiteilija Kaarina Kellomäen muistelmat - Kellomäki, Kaarina, 1943-; Books on Demand (yhtiö) (Helsinki, Suomi : BoD - Books on Demand, 2021)
Hard-working and productive.
Keywords: Kellomäki, Kaarina, -- 1943-; tekstiilitaide; painokankaat; tekstiilitaiteilijat; tekstiilisuunnittelijat; historia; Suomi; muistelmat