TY - GEN TY - GEN T1 - Exploring the functionality of in situ produced dextran in high-protein or wholegrain enriched wheat bread T2 - Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis A1 - Wang, Yaqin, 1991- kirjoittaja LA - eng PP - Helsinki PB - University of Helsinki YR - 2020 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Record/fikka.5446371 NO - Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. NO - Kirjan selässä: YEB, ympäristö-, elintarvike- ja biotieteellinen tutkijakoulu. SN - 978-951-51-6203-8 nidottu KW - leipä KW - ominaisuudet KW - vehnäjauhot KW - jauhot KW - härkäpapu KW - kirjodurra KW - hirssi KW - raskitus KW - dekstraanit KW - maku (aineen ominaisuudet) KW - rakenne (ominaisuudet) KW - ravintoaineet ER -