Demography and dynamics of a partial migrant close to the northern range margin - Karvonen, Juhani, 1978-; Oulun yliopisto. Luonnontieteellinen tiedekunta (Oulu : University of Oulu, 2019)
Osittaismuuttajan populaation demografia ja dynamiikka lähellä levinneisyysalueen reunaa.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: talitiainen; populaatiodynamiikka; populaatiot; habitaatti; talvi; talvehtiminen; kylmänkestävyys; levinneisyys; Pohjois-Suomi