Mäntyviisut-nuottikirja : lauluja elämästä, rakkaudesta, kodista, vapaa-ajasta ja Mäntyharjusta - Perheentupa, Joel; Pälviä, Susanna; Saikanmäki, Mira (Mäntyharju : Mäntyharjun kansalaisopisto, 2018)
11 kappaletta.
Ehkä joskus vielä tavataan ; Hongan hymni (melod. 1) ; Hongan hymni (melod. 2) ; Lapikas vieköön ; Lapsen unesta ; Mustikkametsä ; Mänty harjullaan ; Mäntyharjun tytöt ; Nuuskamuikkunen ; Pitiks olla barbeja? ; Sisiliskon laulu.
Musiikin esityskokoonpano: lauluääni, kosketinsoitin.
Mäntyharjun kansalaisopiston vuosina 2016-2017 järjestämän Mäntyviisut -kilpailun tuloksena syntyneitä kappaleita.
Sanat: suomi.