Anthem for resistance - Callidice; Jyrkkä, Ville; Latvala, Tatu; Latvala, Tero (heavy metal -muusikko); Liimatainen, Jaakko; Rasmus, Samuli ([Jyväskylä] : [Inverse Records], 2018)
8 kappaletta.
More than a bond of blood ; Colors of my life ; Refined by fire ; Scarred ; Young blood ; Brotherhood of bastards ; Bones of the elders ; Anthem for resistance.
Kansitaide: Jaakko Liimatainen.
Callidice (yhtye): Jaakko Liimatainen (lauluääni), Tatu Latvala (kitarat), Samuli Rasmus (sähköbaso, lauluääni), Ville Jyrkkä (rummut), Tero Latvala (syntetisaattorit, tekninen toteutus).
Sanat: englanti.
Keywords: Callidice -- albumit; heavy metal; death metal