Spin - Ghost World; Eloranta, Lauri; Kivioja, Gretel; Kivioja, Günter, 1990-; Pulkkinen, Tuomas; Rautavuori, Jesse; Saarinen, Niko; Tani, Liisa; Svart Records ([Turku] : Svart Records, 2018)
9 kappaletta.
Bend towards the sun -- Nice sunglasses -- Green sixteen -- Pale & blue -- Vegetable state -- Gutter of hearts -- Coming over -- Nightgown -- Leave no trace.
Ghost World (tuottaja), Lauri Eloranta (tuottaja).
Ghost World (yhtye): Liisa Tani (lauluääni, sähkökitara, 12-kielinen kitara), Tuomas Pulkkinen (rummut, lyömäsoittimet, lauluääni), Jesse Rautavuori (sähköbasso), Günter Kivioja (sähkökitara, akustinen kitara, lauluääni). Lisäksi: Gretel Kivioja (taustalaulu), Lauri Eloranta (harmoni, piano, kosketinsoittimet, lyömäsoittimet), Niko Saarinen (sähköurut: Hammond, kosketinsoittimet).
Sanat: englanti.
Keywords: Ghost World -- albumit; indierock