Huokaus huulillani - Tiina Helinä; Hartikainen, Esko, 1947-; Leskinen, Jani; Luoma, Juha; Tarkkonen, Arto, 1960-; Tarkkonen, Mika, 1965- ([Kontiolahti] : Tiina Helinä, 2018)
11 kappaletta.
Huokaus huulillani ; Ihanaa se ois (Samba de Verao) ; Kun sinun kanssasi olla saan ; Höytiäisen taika ; Enkeli oot ; Kaukana ja lähellä ; Muistelo ; Sun syliin suojaan ; Onnen blues ; Taivaan merkit ; Oon täällä taas.
Tiina Helinä (tuottaja).
Tiina Helinä (lauluääni). Yhtye: Mika Tarkkonen (harmonikka), Arto Tarkkonen (piano, kosketinsoittimet), Esko Hartikainen (kitara), Juha Luoma (sähköbasso), Jani Leskinen (rummut, lyömäsoittimet).
Keywords: Tiina Helinä -- albumit; viihdemusiikki; iskelmät; tanssimusiikki