Varisevat lehdet - Oinas, Teuvo, 1954-; Musiikki Fazer ([Suomi] : Fazer Records, Warner Music Finland Oy, 1996)
20 kappaletta.
Kesän tango ; Haave rakkaudesta ; Surun ruusut ; Varisevat lehdet ; Särkyneen toiveen katu ; Idän ja lännen tiet ; Yön kulkija ; Anna aikaa rakkaudelle ; Elokuu ; Tähdenlennon taika ; Tango illusion ; Kaunein tango ; Hyvää matkaa ; Brysselin yö ; Suutele minua nyt ; Jääköön hän - oot enemmän ; Jäätyneet kyyneleet ; Yön hetket ; Sydämessä sunnuntai ; Tuulen tuomaa.
Teuvo Oinas (lauluääni), yhtye.
Julkaistu myös C-kasettina.
PUUTELUETT.
Puuttuu kansalliskokoelmasta
Puuttuu JYKin kokoelmasta
Keywords: Oinas, Teuvo, -- 1954- -- kokoelmat; tanssimusiikki