Näin käy rock & roll - Somerjoki, Rauli Badding, 1947-1987; Uhlenius, Jani, 1945-; Jakoila, Antero, 1945-; Järvinen, Albert, 1950-1991; Tolonen, Jukka, 1952-; Alaspää, Arto, 1946-; Fält, Kalle, 1949-; Groundstroem, Måns, 1949-; Hapuoja, Maija, 1948-; Holmström, Carita, 1954-; Ikonen, Tapani, 1946-; Lehtovirta, Reijo, 1935-1999; et al. ([Helsinki] : Universal Music Finland ; [Turku] : Svart Records, 2017)
14 kappaletta.
Surrender: Antaudu, rakkain ; Oi, kuu ; Mä jäin kii ; Eeva ja Zeus ; Luut kasaan, Beethoven ; Sydämessäin ; Paratiisi // Näin käy rock & roll ; Enin mä voin antaa ; Teinienkeli ; Siivet selässä ; Toivon ; Koetetaan uudestaan ; Yöaika on työaika.
Måns Groundstroem (tuottaja), M. A. Numminen (tuottaja), Jay Havanna (uudelleen masterointi 2017).
Rauli Badding Somerjoki (lauluääni), Jani Uhlenius (piano, johtaja), Antero Jakoila (kitara), Pekka "Albert" Järvinen (kitara), Jukka Tolonen (kitara A4, B6), Måns Groundstroem (sähköbasso), Tapani Ikonen (rummut), Reijo Lehtovirta (tenorisaksofoni), Risto Pensola (tenorisaksofoni), E., Inkisen viuluryhmä, Carita & Marianne (taustalaulu), Irma Tapio (taustalaulu), Maija Hapuoja (taustalaulu), Pepe Willberg (taustalaulu), Kalle Fält (taustalaulu), Arto Alaspää (taustalaulu)
Keywords: rock; popmusiikki; tanssimusiikki