Joulu - Koo, Kaija, 1962-; Wiskari, Arttu, 1984-; Ilta, 1997-; Harju, Mikko, 1991-; Ellinoora, 1994-; Tähkä, Lauri, 1973-; Abreu, Anna, 1990-; Kaskinen, Elias, 1992-; Närhi, Laura, 1978-; Edelmann, Samuli, 1968-; Perko, Jukka, 1968-; Paatelma, Matti; et al. ([Helsinki] : Warner Music Finland Oy, 2017)
10 kappaletta.
En etsi valtaa loistoa / esittäjä Kaija Koo. Sydämeeni joulun teen / esittäjä Arttu Wiskari. Oi jouluyö / esittäjä Ilta. Tulkoon joulu / esittäjä Mikko Harju. Maa on niin kaunis / esittäjä Ellinoora. Varpunen jouluaamuna / esittäjä Lauri Tähkä. Jouluyö, juhlayö / esittäjä Anna Abreu. Sylvian joululaulu / esittäjä Elias Kaskinen. Rauhaa vain rauhaa / esittäjä Laura Närhi. Avaruus / esittäjät Samuli Edelmann & Jukka Perko & Matti Paatelma.
Eri esittäjiä.
Keywords: kokoomateokset; joululaulut