Turvallista matkaa - Jaspis Sound; Källman, Boris; Pappinen, Marja-Liisa; Ryhänen, Harri; Ryhänen, Kirsi; Tuononen, Martti; Tuononen, Merja ([Suomi] : [kustantaja tuntematon], 1996)
16 kappaletta.
Kaipaan lohduttajaa ; Aika on ; Kiitos aamusta Jumala ; Nostan katseen itsestäni ; Kuinka paljon enemmän ; Niin paljon syytä kiitokseen ; Rakkauden luokse ; Varjoista maan ; Siunaa ja varjele ; Ensi askeleet ; Anna mun levähtää ; Voi Hänen rakkauttaan ; Palmunlehviin peittyy maa ; Sydämestäni ; Usvaiseen harsoonsa verhoutuu maa ; Jäähyväiset.
Jaspis Sound (yhtye): Marja-Liisa Pappinen (lauluääni, kitara), Merja Tuononen, Martti Tuononen. Lisäksi: Boris Källman (kosketinsoittimet), Kirsi Ryhänen (kosketinsoittimet), Harri Ryhänen (bassokitara, kitara).
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)