60 : The 40th anniversary album - Peitsamo, Kari; Rocket Records ([Tampere] : Rocket Records, 2017)
60 kappaletta.
Viiala ; Hippi kasvihuoneessa ; Setä Ben ja hänen lentävät syntetisaattorinsa: Minut lukittiin vahingossa galleriaan ; Don't sit on my stetson hat ; Urgent need to poo-poo in 1977 ; Cabin crew, prepare for take-off ; Peer Guent ei saa lopettaa ; Tsöötz ; Blub, blumb, molskis ; Hae lakkaa satamasta ; Kaikki miksaajat pitäisi ampua ; Lato ; Harry hevonen ; Flipperi-rock ; Koira ; James Bond ; Lähde länteen ; Puhe Suomen kansalle Jim Morrisonin haudalla ; Mustanaamio ; Lähde autoiluretkelle suureen etelän kanjoniin ; Tuhatkaunon tapaus ; Sikarihuone rock ; Termiitti blues ; Ämy 25 v ; Osasto 440 ; Täytyy mennä Viikiin ; Stop, shake, honey, go ; Miss Universum ; Hello, kottarainen ; Låt oss gå till nöjesparken.
CD-kotelon sisäpohjassa Kari Peitsamon diskografia, jonka mukaan tämä äänite on Peitsamon 60. albumi.
Kari Peitsamo (lauluääni, puheääni, kitara, slide-kitara).
Sanat: suomi.
Keywords: Peitsamo, Kari, -- 1957- -- albumit; rock