Kuoleman tappaneet : punk rockia pienkustanteilta 1977-1983. - Torni, Terho; Blääh; Brups; Kasvain (punk rock -yhtye); Kollaa Kestää (yhtye); Nauta; Neuroosi (yhtye); Nirvana (yhtye : Suomi); SOS; Stratus; Suurkaupungin haitat; Tipi & Ministerit; et al. ([Turku] : Svart Records, 2017)
14 kappaletta.
ATK ; Teeskentelijä ; Rock against Seija Isonsaari ; Kurjat ; Kielletyt leikit ; Valhetta vain ; Rauhaa ja rakkautta ; Ramptoniin ; Raapimalla rahaa ; Mä meen ; Punkfilosofiaa ; Elviksen kitara ; Onko Suomi Usattunut ; Ahvenanmaa takaisin Ruotsille.
Kappaleet julkaistu alun perin vuosina 1977-1983.
Uudelleenmasteroitu.
Remasteroitu 2017.
Tipi ja Ministerit (yhtye), Tragedia (yhtye), Neuroosi (yhtye), SOS (yhtye), Nirvana (Suomi) (yhtye), Stratus (yhtye), Terho Torni (lauluääni, rummut), Brups (yhtye), Tuhtikymppi (yhtye), Nauta (yhtye), Blääh (yhtye), Suurkaupungin haitat (yhtye), Kasvain (yhtye), Kollaa Kestää (yhtye).
Sanat: suomi.
Keywords: punk rock; kokoomateokset