Jatkot - Movetron; Lepistö, Päivi, 1973-; Löyvä, Timo, 1964-2024; Poju, 1976-; Tanttari, Jukka, (Jukka-Pekka); Vaida ([Alavus] : Tarhill Production Oy, 2016)
14 kappaletta.
Nyt on jatkot ; Älä unohda minua ; Uusi alku ; Kulje vaan ; Valkoinen valhe 2016 ; Grande finale ; Tuhkaa ; Sydän tahtoo ; Lanteisiin ; Sun suudelmaan ; Onko tulevaa ; Medieval love ; Under your thumb ; Grande finale.
Movetron (yhtye): Päivi Lepistö, Timo Löyvä, Jukka Tanttari. Lisäksi: Poju (lauluääni 1, 2), Vaida (lauluääni 12).
Sanat: suomi.
Keywords: Movetron (yhtye) -- albumit; popmusiikki