Kuoria - Heikintytär, Pihla ([Tampere] : Pihla, 2017)
4 kappaletta.
Laula laulu ; Istu seuraan ; Kuusi ; Sanattomat.
Janne Louhivuori (äänittäjä, miksaaja).
Pihla Heikintytär (lauluääni, akustinen kitara).
Keywords: folkmusiikki; akustinen populaarimusiikki; laulelmat