Sweet melancholy - Pohto, Eva; Erlandsson, Fredrik; Johnson, Anthony W., 1956-; Jones, Adrian; Kannisto, Jouni, 1963-; Kantola, Martin; Lahtinen, Maka; Machado, Sergio; Mäntynen, Harri; Wallasvaara, Martti; Ölander, Johan ([Kustannuspaikka tuntematon] : Eva Pohto, 2008)
12 kappaletta.
Baby hoy -- Prayer -- I miss you -- So trees can fall asleep -- Freya -- Not so mature -- Saigon -- I don't mind -- Lullaby -- Prety ugly -- Reflections -- Sweet melancholy.
Laulujen sanat tekstiliitteessä.
Martin Kantola (tuottaja).
Eva Pohto (voc, g), Anthony Johnson (g, v, mand), Maka Lahtinen (b), Johan Ölander (dr, perc).
Eva Pohto (lauluääni, taustalaulum 12-kielinen kitara) & The Bonobos (yhtye): Anthony Johnson (sähkökitara, viulu, mandoliini, 7-kielinen kitara), Maka Lahtinen (sähköbasso, kontrabasso), Johan Ölander (rummut, lyömäsoittimet). Lisäksi: Adrian Jones (jousisoittimet), Fredrik Erlandsson (trumpetti), Tane Kannisto (saksofoni), Harri Mäntynen (euphonium), Martin Kantola (kitara, urut), Martti Wallasvaara (kitara), Sergio Machado (kitara).
Sanat: englanti.
Keywords: popmusiikki