Tuiskumorsian ; Sieluni soitto - Oja, Aimo ([Suomi] : Aimo Oja, 2016)
2 kappaletta.
Tuiskumorsian ; Sielun soitto.
CD-R-levy.
Aimo Oja (lauluääni), yhtye.
Keywords: Oja, Aimo -- singlet; viihdemusiikki