Romulaatikko : Demoja ja livetaltiointeja 1979-1986 - Vaavi (yhtye); Heinonen, Mika; Hipponen, Kari; Isotupa, Ilkka; Korkeamäki, Hannu; Micklin, Tommi, 1960-2014; Nurminen, Jorma; Nyman, Tapio; Starck, Kari; Viitanen, Iku; Hiljaiset Levyt ([Tampere] : Hiljaiset Levyt : HipBoneTone, 2016)
26 kappaletta.
Kertokaa totuus ; Nojatuoli ; Vive l'anarchie ; Hauskaa pitämässä ; Tulevaisuus ; Vastuuntunnoton ; Ei koskaan myöhäistä ; Voitais vaikka rakastella ; Mitään ; Viikonloppujumala ; Keskiyöhön asti ; Tytöt hymyilee ; Varo ; Linnutkaan ei laula ; Olen tässä ; Valo kuolee ; Hyvät ajat ; Tatuoitu ; Rahaton maaton ja vituttaa ; Shalalaa ; Tuhannen vuoden ikävä ; Kotiin ; PLS ; Älä itke Iines ; Myrskyn lapset ; Viimeiset kyyneleet.
Vaavi (yhtye): Jorma Nurminen (lauluääni 1978), Kari Hipponen (kitara, lauluääni 1978-82, 1984-88), Tommi Micklin (rummut 1978-1988), Iku Viitanen (sähköbasso, lauluääni 1978-1981, 1985-1988), Tapio Nyman (lauluääni 1979), Ilkka Isotupa (lauluääni, kitara1980-1988), Hannu Korkeamäki (kitara 1981-1983), Kari Starck (sähköbasso, lauluääni 1982-83), Mika Heinonen (sähköbasso, lauluääni 1986-1988).
Keywords: punk rock; rock