Hansaplast : Lakeerikengät ja laastari. ([Suomi] : [kustantaja tuntematon], 1994)
10 kappaletta.
Lakeerikengät ja laastari ; Sadepisaroista helminauhan teen ; Käsi kädessä ; Niin paljon se sattuu ; Älä kiusaa miestä ; Rempallaan ; Joki rauhaton ; Laulan syksyn ruusut kukkimaan ; Niin yksin ; Kanssasi sun.
Hansaplast-laastarin mainoslevy.
Eri esittäjiä.
Keywords: liikelahjat; iskelmät