Tää on tätä päivää! - Hovimuusikko Ilkka; Laitinen, Erno; Rostedt, Jethro; Schleifer, Timo; Sony Music Entertainment Finland (2009-) ([Helsinki] : Sony Music Entertainment Finland Oy, 2016)
11 kappaletta.
Hovimuusikko Ilkka ; En päässyt vain elämään ; Aamulypsy ; Tuula ; Jeti ; Hyksiin ; Veljeni ; Aromipesä ; Maanantai ; Viron sanoja ; Ping pong show.
Hovimuusikko Ilkka (lauluääni, räppäys), Erno Laitinen (soittimet), Sini Heinilä (taustalaulu), Time Schleifer (taustalaulu). Lisäksi: Jethro 'Jeti' Rostedt (fiitit raidalla 5).
Keywords: popmusiikki; sovitukset (musiikki)