Toinen aurinko - Vesto, Janne; Aalto-Wallin, Kaisa; Kokkola, Jarmo; Koskela, Timo; Lemmetyinen, Johanna; Liljedahl, Minna; Manninen, Jussi; Potkonen, Anu; Suova-Huuhka, Sirpa-Liisa; Vesto, Sari; Pilitsveren noortekoor ([Pälkäne] : [Janne Vesto], 2015)
11 kappaletta.
Hei, can I help you? ; Sipulit ; Pilistvere ; Jouluna ; Valon lapset ; Tahdon laulaa ; Kun joku on lähellä Jeesusta ; Luojan kaunein ajatus ; A ja o ; Looja / esittäjä Pilistvere Noortekoor. Kus on minu koduke / esittäjä Pilistvere Noortekoor.
Janne Vesto (lauluääni, taustalaulu, kitara 1, 2, 3, 5, 6), Johanna Lemmetyinen (lauluääni, taustalaulu, piano 4, 7), Anu Potkonen (lauluääni, taustalaulu), Sari Vesto (lauluääni), Sirpa-Liisa Suova-Huuhka (lauluääni, piano 2, 3, 5, 6, 8, 9), Pilitsveren noortekoor (nuorisokuoro), Kaisa Aalto-Wallin (harmonikka 2, 3, 5, 9), Jarmo Kokkola (alttosaksofoni 1, 3, 6), Jussi Manninen (kontrabasso 1, 2, 3, 5, 6, 7), Timo Koskela (rummut 1, 2, 3, 5, 6), Minna Liljedahl (lyömäsoittimet 4).
Sanat: suomi, viro.
Keywords: hengelliset laulut (kristinusko)